22 91 03 60
   Gratis levering på alt i hele Danmark
   Leveringstid 1-2 dage
Din indkøbskurv
Tom
Gå til kurven

Italian Ice Crystals Softicemaskiner har en forventet levetid på +15 år


Vi tilbyder et varieret & bredt udvalg af professionelle kvalitets Softicemaskiner.
"Italian Ice Crystals" Softicemaskiner har en forventet levetid på +15år.
Valget af Softicemaskine afhænger af flere ting, læs mere nederst på siden, eller kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Vi levere & installere i hele landet, indenfor 24 timer.
  • Køb kontant fra DKK 29.900.-                         
  • Leasing fra DKK 831.- Per Md.
  • Levering & instalering indenfor 24 timer.
       Danmarks bedste priser - Danmarks billigste leasing - Gratis levering & installering

Hvorfor så lave priser på softicemaskiner?

Måske spørger du dig selv om, hvorfor du kan købe professionelle softicemaskiner til så lave priser hos os? Det svarer vi med glæde på!
 
Det kan du, da vi har en fast aftale med fabrikken om opkøb af deres overproduktion. Af samme grund har vi kun begrænsede mængder af softicemaskiner til salg, så det er her, du kan gøre en god investering.

Takket være vores specielle fabriksaftale, får du hos os dobbelt så meget softicemaskine for pengene, i forhold til hvis du købte en softicemaskine til samme pris hos en af vores konkurrenter. 
 

Softicemaskiner i højeste kvalitet

Det er ikke nogen hemmelighed, at du kan finde nogle softicemaskiner på markedet til samme pris som vores - eller endnu billigere. Men kvaliteten og driftssikkerheden kan på ingen måder sammenlignes. 
 
Hos os får du professionelle softicemaskiner med høje standarder for kvalitet og driftssikkerhed til det halve af de normale udsalgspriser.
 

Vi leverer & installerer softicemaskinen inden for 24 timer

Når du køber din nye softicemaskine hos os, så leverer og installerer vores professionelle team inden for 24 timer. Når vi har installeret din nye softicemaskine, får du grundig vejledning om brugen af den, således at du er fuldt klædt på til at sælge softice i din forretning, inden vi forlader dig.
Efter købet er du altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.
 

Du får professionelle softicemaskiner

Hos os få du professionelle kvalitets-softicemaskiner til under det halve af de normale udsalgspriser. Vi har 15 års erfaring og tilbyder dig gratis ekspertrådgivning både før og efter købet. 
 
Fordelene ved softicemaskiner af høj kvalitet er de høje normer for driftssikkerhed, den gode smagsoplevelse, og det faktum at de kan producere flere softice i timen. Derved kan du betjene dine kunder hurtigere og tjene flere penge, samtidig med at du undgår driftsproblemer samt uforudsete udgifter til reparation og tabt omsætning.
 

Kontant eller leasing

Du kan selvfølgelig vælge at købe softicemaskinen kontant, men mange vælger at indgå en leasingaftale. 
 
En leasingaftale gennem vores samarbejdspartner Total Leasing er en nem, billig og fleksibel løsning. De fleste af vores kunder som indgår en leasingaftale oplever, at softicemaskinen, som de har leaset, tjener sig selv hjem flere gange ved salget af softice.

Eksempel 1. Leaser du en softicemaskine til en pris á DKK 29.900.- så koster det fra DKK 831.- om måneden.
Du skal derfor blot sælge et par softice dagligt i din forretning, for at maskinen tjener sig selv hjem.
 
Eksempel 2. Leaser du en softicemaskine til en pris á DKK 59.000., så koster det fra DKK 1.639.- om måneden, og du skal derfor kun sælge omkring 4 softice dagligt, for at maskinen tjener sig selv hjem.
 
Vi sammensætter en leasingaftale, så den passer til dine ønsker & behov, Du kan lease både med og uden udbetaling. Når leasingaftalen er indfriet, kan softicemaskinen blive din ejendom for et lille, beskedent beløb.
 
Ønsker du mere information om leasing er du meget velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at ringe på telefon 22 91 03 60 eller ved at skrive til os via vores kontaktformular.
 

Hvilken Softicemaskine skal du vælge?

Der er flere faktore som spiller ind, i valget af den helt rigtige Softicemaskine, hvor meget Softice forventer du at sælge, ønsker du at tilbyde dine kunder En, eller flere smags varianter, og sidst og ikke mindst, hvilken type Softice-mix ønsker du at anvende.

Jo flere Softice du forventer at sælge til dine kunder, jo større kapacitet skal maskinen have, for at den kan følge med.

Ønsker du at tilbyde dine kunder En smagsvariant, så skal du vælge en Softicemaskine med En enkelt tappahane, ønsker du flere smags varianter, Fx. Jordbær & Vanilje, så skal du vælge en Softicemaskine med Tre tappehaner, dermed kan du sælge både Jordbær & Vanilje Softice, samt en mix af de To varianter.

Der findes flere typer Softicemaskiner, og valget af Softicemaskine afhænger af, hvilken type Softice du ønsker at sælge. Du kan få Softicemaskiner som kan køre med næsten alle typer Softice-mix, samt Softicemaskiner som fungere bedst på Softice-mix som ikke er basseret på Fløde, og til sidst men ikke mindst, Softicemaskiner som er egnet til at producere Softice med højt indhold af fløde (op til 18%)
Det er typen af luftpumpe, som er afgørende for hvilken type Softice-mix som kan anvendes på maskinen, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at, finde den helt rigtige maskine til jeres forretning.

Kapacitet: Det er med alle typer Softicemaskiner på markedet, som det er med alle typer biler, deres ydeevne er testet under gunstige forhold, og den oplyste kapacitet per time, afviger ofte fra den faktiske ydeevne i forretningerne
 

Generelt om Softicemaskiner

Kapacitet: Det er med de fleste typer Softicemaskiner på markedet, som det er med de fleste typer biler, deres ydeevne er testet under gunstige forhold, og den oplyste kapacitet per time, afviger ofte fra den faktiske ydeevne i forretningerne.

Følgende fakrorer har negativ indflydelse på en Softicemaskines ydeevne.
1. For lav strømtilslutning, får maskinen ikke den nødvendige strøm at arbejde med, kan maskinen ikke yde det optimale.
2. Temperaturen i lokaet, har betydning for Softicemaskinens ydeevne, jo varmere der er i lokalet, jo mindre ydeevne har Softicemasknen.
3. Hvilken type mix du anvender, har også betydning for Softicemaskinens ydeevne, nogle typer mix er længere om at fryse ned end andre.
4. Softicemaskinen skal placeres, med mindst 30 cm. fri rum til begge siger, dette optimere maskinens evne til at køle sig selv ned. Er Softicemaskinen placeret tæt mellem fx. To væge, kan den ikke køle sig selv ned, hvilket vil påvirke ydeevnen negativt, og maskinen kan blive over varm, og der kan som konsekvens af dette opstå skader på Softicemaskinen.
5. Andre faktorer end evænnævnte kan også have betydning for maskinens ydeevne.

Strøm: Jo større kapacitet en Softicemaskine har, jo større strømforbrug har den, her er det vigtigt at, Softicemaskinen tilføres den rigtige mændge strøm for at kunne fungere efter hensigten. Hvis en Softicemaskine er tilsluttet en for lav strømtilførsel, vil det medføre at den ikke kan fryse ordentligt, samt at kapaciteten per time bliver væsentlig forringet.

En Softicemaskine må aldrig indeholde mindre mængde Softice-mix end foreskrevet, og den må ej heller være i drift uden Softice-mix. 
Frysecylinderen er der hvor den flydende Softice-mix, bliver frosset til Softice, der kan i en fryse cylinder være en "hvis" mængde Softice afhængig af model. Lad os i dette tilfælde sige at der kan være En liter i Fryse cylinderen, men der mangler Softice-mix i maskinen, så der er kun en halv liter i Fryse cylinderen, her vil der ske det, at den lave mængde Softice-mix, vil blive dryfrossen, i fagsprog kaldet "Frozen cylinder" og den bevægelige snegl, som drejer rundt inde i Fryse cylinderen, den fryser fast, og skader på drivremme, gearkasse, samt motor kan opstå, men som oftest slipper man med skifte drivremmene.

Har man en Softicemaskine med mekaniske pumper, så kan Tandhjul i pumpen tage skade hvis, Softicemaskinen er, eller er ved at løbe tør for Softice-mix. Det er Softice-mixen som smøre tandhjulene i pumpen & holder dem kølige, er der Ingen Softice-mix i Softicemaskinen, så er drr ingen Softice-mix som løber gennem pumpen & smører tandhjulene. Konsekvensen vil her være at Tandhjul i pumpen skal skiftes, det er ikke alvorligt, og du kan selv gøre det på Et minut.

Kort & godt: 
Sørger man for korrekt strømtilførsel, samt for at Softicemaskinen ikke løber tør, eller næsten tør for Softice-mix, så vil man næppe på noget tidspunkt opleve problemer med vores Softicemaskiner, Vores Italian Ice Crystals Softicemaskiner har en forventet levetid på +15 år ved daglig brug, og er dermed blandt de mest driftsikre Softicemaskiner på markedet.
Alle vores Softicemaskiner
Er godkendt af fødevarestyrelsen

En professionel Softicemaskine til erhvervsmæssigt. eller kommercial brug, skal være godkendt af den danske fødevarerstyrelse i henhold til EU forordningen om fødevarerkontaktmaterialer.
Er den ikke det, så må den ikke anvendes til erhvervsmæssige/kommerciale formål.

Alle vores Softicemaskiner er naturligvis godkendt af den danske fødevarestyrelse, i henhold til EU forordningen for fødevarekontaktmaterialer.
Det betyder at, vores Softicemaskiner er godkendt til alle erhvervsmæssige & kommerciale formål I hele EU.
Vores 15 års erfaring - Din tryghed.

Vi er et Dansk landsdækkende firma

Vi er et Dansk firma, og vi er dermed ikke et af de udenlandske firmaer som via Danske hjemmesider, sælger billige Softicemaskiner af u-professionel kvalitet & uden nogen form for service i Danmark.
Hos os får du Originale Softicemaskiner af professionel kvalitet, som har en forventet levetid på +15 år.
Vores professionelle team, levere & installere din nye Softicemaskine i din forretning, samt giver dig den nødvendige oplæring i brugen af maskinen. Efter købet er sikret kompetent & profesionel Dansk kundeservice.

Vi levere i hele landet indenfor 24 timer.
Vores 15 års erfaring - Din tryghed.
 KONTAKT OS
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon
22 91 03 60, eller via formularen herunder:
Dit navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Url:
 
RBS Engros | Taarupparken 2 | 5560 Aarup | Tlf 22910360 CVR: 30350987 | softicemaskiner.dk@gmail.com