22 91 03 60
   Gratis levering på alt i hele Danmark
   Leveringstid 1-2 dage
Din indkøbskurv
Tom
Gå til kurven

Vores 15 års erfaring - Din tryghed

Vi har siden 2006 været leverandør til mange store og små virksomheder, såsom enkelt forretninger & store butikskæder, som alle er glade og tilfredse med vores gode & velkendte service & vores produkter.
Med 15 års erfaring i bagagen er vi i stand til at yde dig ekspert rådgivning på alle områder indenfor Softicemaskiner, Frozen Yogurt maskiner & Popcornmaskiner.
Uanset hvilket produkt du har købt, så tilbyder vi landsdækkende Service, Og vi står altid til din rådighed, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at gøre brug af vores Service.

Tryghed & service for Softicemaskiner & Originale GNT Popcornmaskiner.
Alle vores Softicemaskiner, samt vores Orginale GNT Popcornmaskiner er alle af top professionel & driftsikker kvalitet, som er skabt til mange års daglig & konstant brug. Skulle der mod forventning opstå problemer i reklamations perioden, så løser vi problemet, så hurtigt som muligt.
Ved køb af Softicemaskine/Frozen Yogurt maskine, får du gratis & personlig levering/installering af vores professionelle team.

Hvis du har et ønske om at høre hvad "de andre" synes om os, så kan vi tilbyde at formidle kontakt til en større del af vores kunder, som med egne ord, og i direkte dialog med dig, kan fortælle om deres oplevelser hos os.

Vi glæder os til et godt og langvarigt samarbejde.

Med venlig hilsen

Direktør
Robin Bech

 KONTAKT OS
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon
22 91 03 60, eller via formularen herunder:
Dit navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Url:
 
RBS Engros | Taarupparken 2 | 5560 Aarup | Tlf 22910360 CVR: 30350987 | softicemaskiner.dk@gmail.com