22 91 03 60
   Gratis levering på alt i hele Danmark
   Leveringstid 1-2 dage
Din indkøbskurv
Tom
Gå til kurven

                                             Handelsbetingelser
                              Vores 15 års erfaring - Din tryghed

Levering af Softicemaskiner

Vi levere & installere din nye Softicemaskine indenfor 24 timer.
Softicemaskiner leveres gratis på brofaste øer af vores professionelle team, som ved leveringen også installere din nye Softicemaskine i din forretning. Ved leveringen får du professionel rådgivning & vejledning i brugen af din nye Softicemaskine.

Når vi har installeret & opstartet din nye Softiceaskine samt givet dig den nødvendige rådgivning/vejledning, så er du klar til at sælge din første Softice inden vi forlader dig.

For at en Softicemaskine kan fungere efter hensigten, er det nødvendigt at den får den nødvendige stømtilførsel, det er ene og alene kundens ansvar at sørge for at den nødvendige strøm er til stede i forretningen.

Du kan bestille din nye Softicemaskine Online, men vi anbefaler at du kontakter os telefonisk eller besøger vores show room, således at vi kan rådgive dig om hvilken type Softicemaskine der passer bedst til netop din forretning..

Levering: B2B
Vi giver gratis fragt/levering på alle produkter.
Softicemaskiner leveres & installerres gratis af vores professionelle team. Alle andre produkter sendes gratis med danske fragtmænd eller Post Danmark.

Du kan forvente levering 1-2 hverdage efter vi har modtaget din bestilling.
Gratis fragt gælder kun ved levering i Danmark.

Handelsbetingelser B2B:
Som B2B kunde har du naturligvis ret til at reklamere over et produkt, som har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 1 år og omfatter fabrikations og materialefejl. 
Reklamationen skal som udgangspunkt ske indenfor 14 dage, efter at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget. Efterse derfor varen omhyggelig ved modtagelsen. 

Det er ene & alene vores teknikkere som må adskille produktet, reklamationsretten bortfalder omgående hvis du selv, eller andre adskiller produktet.

Der er som B2B kunde ingen fortrydelsesret/returret - Vi yder ikke kompensation for tabt omsætning i forbindelse med driftstop/defekter.

Handelsbetingelser for Brugte maskiner & B2B Super tilbud & udsalg.
Uanset produkttype sælges disse altid, B2B uden reklamationsret & uden returret. Levering sker altid med danske fragtmænd.

Handelsbetingelser: Private
Vi yder To års reklamationsret, Det er ene & alene vores teknikkere som må adskille produktet, reklamationsretten bortfalder omgående hvis du selv, eller andre adskiller produktet.

Skulle du have fortrudt dit køb, har du mulighed for at returnere varen indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget den, Er Varen ubrugt tilbagebetaler vi hele købsprisen, du skal som kunde betale for returfragt.

Har du brugt den købte Vare, Så har du stadig mulighed for at returnere den, Men vi tilbagebetaler kun differencen mellem købsprisen & den pris den returnerede Varer efterfølgende kan sælges for. 
Beløbet for den returnerede Varer vil blive tilbageført til din bankkonto indenfor 7 hverdage, fra modtagelsen af returpakken.

Enhver ubrugt vare kan ombyttes til en anden varer indenfor 14 dage. Her betaler du selv for returfragten & Softicemaskiner.dk vil herefter sende den nye varer fragt frit. Bemærk venligst at der ingen returret er på fødevare samt på emballage dertil.  
Levering: Private
Vi giver gratis fragt på alle produkter, uanset hvor meget eller hvor lidt du køber.(kun i DK)
Leveringstiden er 1-2  Hverdage fra vi har modtaget din ordre.

Vi sender alle Vare (Ikke Softice / Yogurt Mskiner) med danske fragtmænd som levere alle hverdage mellem kl. 8-16. Det er muligt på eget ansvar at få stillet parken i en Carport eller foran hoveddøren.
 
Kontakt os:
Du kan kontakte os telefonisk på Tlf. 22910360 eller softicemaskiner.dk@gmail.com
 
Besøg vores Showroom:
Du er altid velkommen til at kikke forbi vores Showroom & se vores flotte udstilling af vores mange forskellige maskiner, men for at sikre at du ikke køre forgæves, bedes du kontakte os inden du ankommer
 KONTAKT OS
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon
22 91 03 60, eller via formularen herunder:
Dit navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Url:
 
RBS Engros | Taarupparken 2 | 5560 Aarup | Tlf 22910360 CVR: 30350987 | softicemaskiner.dk@gmail.com